Nadir Göktürk
1950 Mersin doğumlu. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu. Grubun kurucularından. Müzikleriyle ve şarkı sözleriyle gruba katkı sağlıyor. Ayrıca bugüne dek birçok sinema filmi ve belgesel film için müzikler yazdı.
Hüsnü Arkan
1958 Kınık doğumlu.Hukuk fakültesini bitirdi.1993 yılında gruba katıldı. Şarkı sözleri ve müzikleriyle gruba katkı salıyor. Grupta şarkı söylüyor. "Ölü kelebeklerin Dansı" ve "Menekşeler Atlar ve Oburlar" adlı iki romanı yayınlandı.
Eylem Atmaca
1977 Gebze doğumlu. İstanbul Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu. 2002 yılında gruba katıldı. Grupta şarkı söylüyor.
Fatih Saçlı
1959 İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun oldu. 1990 yılında gruba katıldı. Grupta flüt ve saksafon çalıyor.
Erkan Gürer
1970 Tokat doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi mezunu.Çeşitli gruplarda bas çaldı. 1993 yılında Ezginin Günlüğüne katıldı.
Sedat Yapıcı
1971 Gaziantep doğumlu. Marmara Üniversitesi sinema televizyon bölümü mezunu. 1993 yılında gruba katıldı. Grupta gitar çalıyor. Ayrıca; 1998 yılında yayınlanan Aşk Yüzünden albümündeki Sarhoş Balık ve Topal Martı ile 2000 yılında yayınlanan Rüya albümünden Elma şarkılarının kliplerini çekti.
Gökhan Tümkaya
1976 İskenderun doğumlu. İstanbul Üniversitesi SBF İşletme Bölümü mezunu. 2001 yılında gruba katıldı. Grupta davul çalıyor.
Ezginin Günlüğü, Türk müzik grubu. 1981 yılında kuruldu. İlk konserlerini 1983 yılında İstanbul Hodri Meydan Kültür Merkezi`nde verdi. 1990 yılında dağılma sürecine girdi ve böylece bir dönem kapanmış oldu. Daha sonra Nadir Göktürk yeni isimlerle gene Ezginin Günlüğü çatısı altında 1990`ı takip eden yıllarda yeni bir grup kurdu. İkinci dönem 1993 yılında İstavrit albümüyle ilk eserini verdi.
Kendilerini bir kalıba yerleştirmemekle birlikte,Türkiye'de özgün müzik olarak kabul edilen türün ilk icracılarından sayılan grup, Nazım Hikmet'in, Orhan Veli'nin ve diğer önemli şairlerin şiirlerini (Ayrılış, Seni Düşünmek) büyük bir ustalıkla bestelemiştir. Azeri türkülerine getirdikleri güzel yorumlarla da bilinmektedir. Grup fazla tanınmamakla birlikte özel bir dinleyici kitlesine sahip olduğu kabul edilir.